Acapulco Deep-in jakuzzi

Rendelésre
Acapulco Deep-in jakuzzi
Acapulco Deep-in jakuzzi
Acapulco Deep-in jakuzzi
Acapulco Deep-in jakuzzi
Acapulco Deep-in jakuzzi
Acapulco Deep-in jakuzzi
Acapulco Deep-in jakuzzi
Acapulco Deep-in jakuzzi
Acapulco Deep-in jakuzzi
Acapulco Deep-in jakuzzi
Gyártói Cikkszám
WM00585
Garancia idő
36 hónap
A WELLIS ACAPULCO DEEP-IN masszázsmedence tervezése során azon leendő ügyfeleink igényeinek próbáltunk megfelelni, akik ha a designról és kényelemről van szó, nem ismernek kompromisszumokat.
Részletek

Termékjellemzők

Vízmennyiség 1470 l
Nettó súly ~250 kg
Fűtőegység 1 (3kW/230V/50Hz)
Lefolyó ¾”
Feszültség igénye  3 × 16A 230V/400V 50Hz optimum
  1 × 32A 230V/50Hz minimum
Hidromasszázs motor 3 × 2 LE 230V/50Hz
Vízkeringető motor 1 × 0,3 HP 230V/50Hz
Izolált puffertartály ~1000 l
Homokszűrő (otthoni használatra) 6 m³/óra
Termék mérete 240 x 240 x 92 cm

Termékleírás

Az Acapulco Deep-in masszázsmedence tervezése során azon leendő ügyfeleink igényeinek próbáltunk megfelelni, akik ha a designról és kényelemről van szó, nem ismernek kompromisszumokat. Feszített víztükre kivételesen egyedi hangulatról gondoskodik, könnyedén érezhetjük egy 5 csillagos wellness hotel spa részlegén magunkat saját otthonunkban. 

ALAPFELSZERELTSÉG:

042

Bevezetjük az új design szerint készült oldalburkolatokat. A StarSide oldalburkolat fektetett, vastagléces fahatású elemekből és vákuumformázott ABS műanyag sarokelemből áll. A sarokrészbe beépített RGB LED világítás a medence belsejében levő hangulatvilágítással összehangoltan működik.
A Wellis jakuzzi burkolat fának látszik, de faanyagokkal járó karbantartási teendőket nem igényel, a természet színeihez legjobban passzoló színekben kapható. Ez a korszerű megoldás évekkel meghosszabbítja a medenceház élettartamát és szépségét, és nem utolsósorban, az újrapácolás sem jelent többé gondot.

Az Acapulco Deep-In Jakuzzi alapanyaga Pu hab erősítéses akril (6,3 mm), lábszerkezete rozsdamentes acél, 1 garnitúra flexibilis szűrőrács. Összesen 28 db világító fúvoka található a jakuzziban, ezen kívűl 3 db levegő dúsító szabályzó, 1 UV-C vízfertötlenítő, 1 vízszintérzékelő. A jakuzziban 6 ember kényelmesenelfér a nélül,hogy zsufolt lenne a hely. Az Acapulco Deep-In Jakuzzi  kényelmét és luxusát biztosítja még a színterápiás világító fúvokák, 12x1 LED exluzív színterápiásvilágítás és a  thermotető opció, Wellis Smart Touch vezérlés.

A jacuzzik, hidromasszázs kádak minden esetben egyedi gyártású terméknek minősülnek, melyet csak a vásárló kérésére állítanak elő 50% előleg fizetése után.   A gyártási idő ált. 3-4 hét. A rendelés leadását és az előleg fizetését követően elállási jog nem illeti a vásárlót. Acapulco Deep-in jakuzzi. A WELLIS ACAPULCO DEEP-IN masszázsmedence tervezése során azon leendő ügyfeleink igényeinek próbáltunk megfelelni, akik ha a designról és kényelemről van szó, nem ismernek kompromisszumokat. Feszített víztükre kivételesen egyedi hangulatról gondoskodik, könnyedén érezhetjük egy 5 csillagos spahotel wellness részlegén magunkat saját otthonunkban. Az alapfelszereltséghez tartozó központi világítás, és a 12 LED-ből álló exkluzív színterápia különleges hangulatot nyújt egy könnyed baráti, vagy családi összejövetel alkalmával.

Adatok
Termékverzió
Acapulco Deep-in jakuzzi
Gyártó
Wellis
EAN kód
5999054706905
Cikkszám
WM00585
Hasonló termékek
Videók