Alassio térkád

Rendelésre
Alassio térkád
Alassio térkád
Alassio térkád
Alassio térkád
Alassio térkád
Alassio térkád
Gyártói Cikkszám
WK00145
Garancia idő
36 hónap
Részletek

Termékjellemzők

akrilréteg vastagsága 4-5 mm
Termék súlya 35 kg
Befoglaló méret 170x80 cm
Méret 170x80 cm

Termékleírás

Minden egyes térben álló kád egyedivé és páratlan hangulatúvá teszi fürdőszobáját. Elsősorban a romantikus formatervezés rajongóinak ajánlanánk ezt a kádat. Klasszikus, elegáns kialakítása igazán kivételessé és figyelemfelkeltővé varázsolja Alassio térkádunkat. Kapcsolódó termékként a ACS0188 cikkszámú Rundo Solo térben álló kádtöltő csaptelepet, illetve a  ACS0189 cikkszámú Via szabadon álló csaptelepet ajánljuk.

Akril térkád

legszigorúbb minőségi és biztonsági vizsgálatoknak alávetett, tartós akrilbevonat különösen színtartó és könnyen tisztítható. Az akril kellemes tapintású, üresen is meleg anyag, melynek nagyon szép a felülete.Ha esetleg sérül, karcolódik a felület, könnyen lehet javítani,felpolírozni maradandó károsodás nélkül. A jó minőségű akril lemezek UV védelemmel is el vannak látva, nem kell attól félni, hogy besárgulnak a napsugárzás hatására, sőt ellenállóak a különböző háztartási vegyszerekkel is szemben.

Dupla falú szerkezet

Rendeljen hozzáillő szabadon álló csaptelepet, és merüljön el Alassio kádjában. Dupla falú, szennyeződés álló szaniter akril kádtest. Le- és túlfolyó + szifon. Rejtett szintezőláb. upla falának köszönhetően strapabírobb és ennek köszönhetően évekig élvezhetjük problémamentes használatát.

Adatok
Méret

A pontos méretek a termék adatlapján található.

170 cm
Termékverzió
Alassio térkád
Gyártó
Wellis
EAN kód
5999054712289
Cikkszám
WK00145
Hasonló termékek