Oval 160 térkád

Rendelésre
Oval 160 térkád
Oval 160 térkád
Oval 160 térkád
Oval 160 térkád
Oval 160 térkád
Oval 160 térkád
Gyártói Cikkszám
WK00142
Garancia idő
36 hónap
Oval 160 térkád
Részletek

Termékjellemzők

Termék mérete160 × 78 × 58 cm
Külső akrilréteg vastagsága4-5 mm
Vízkapacitás240 l

Termékleírás

Oval a maga tökéletes megjelenésével! Mérete igazán ideális, kisebb és közepes fürdőszobákban is kényelmesen elfér, de egy nagyobb teret is gyönyörűen képes megtölteni különleges designjával. Amennyiben egy igazán kényelmes kádra vágyik, emellett egyedi, innovatív formákra, akkor Oval szabadonálló akril kádunkat Önnek találtuk ki. Minimális formatervezés letisztult vonalvezetéssel. Kapcsolódó termékként a ACS0189 cikkszámú Via szabadon álló csaptelepet illetve a ACS0188 cikkszámú Rudno Solo térben álló csaptelepet ajánljuk.

Akril kádtest

A legszigorúbb minőségi és biztonsági vizsgálatoknak alávetett, tartós akrilbevonat különösen színtartó és könnyen tisztítható.Az akril kellemes tapintású, üresen is meleg anyag, melynek nagyon szép a felülete.Ha esetleg sérül, karcolódik a felület, könnyen lehet javítani,felpolírozni maradandó károsodás nélkül. A jó minőségű akril lemezek UV védelemmel is el vannak látva, nem kell attól félni, hogy besárgulnak a napsugárzás hatására, sőt ellenállóak a különböző háztartási vegyszerekkel is szemben.

Dupla falú szerkezet

Dupla falú szerkezet: A masszív, 2 rétegű konstrukciónak köszönhetően nincs szükség nehéz acél tartószerkezetre, ezért a statikailag kritikus födémeken is elhelyezhető.Dupla falú, szennyeződés álló szaniter akril kádtest, le és túlfolyó, Rejtett szintezőláb.A két akril réteg között speciális szigetelőanyag gondoskodik a víz hőmérsékletének megőrzéséről.

Adatok
Méret

A pontos méretek a termék adatlapján található.

160 cm
Termékverzió
Oval 160 térkád
Gyártó
Wellis
EAN kód
5999054712296
Cikkszám
WK00142
Hasonló termékek