Teramo kádszett

Rendelésre
Teramo kádszett
Teramo kádszett
Teramo kádszett
Teramo kádszett
Teramo kádszett
Teramo kádszett
Gyártói Cikkszám
WK00126
Garancia idő
36 hónap
Teramo kádszett
Részletek

Termékjellemzők

Méret 150x150x59 cm
Akril kádtest vastgsága 10 mm
Vízmennyiség 320 l

Termékleírás

Teramo kádunk választásával most számos egyedi felszereltséget vásárolhat magának használója. Az ergonómiai és design szempontok alapján kialakított fej- és háttámla pihentető kikapcsolódást nyújt egy fárasztó napot követően. A színterápiás világítás jótékony és nyugtató hatásáról bizonyára már Ön is hallott, így Teramo kádunknál is kialakításra került ez a funkció. Ennél a termékünknél számos részlet kerülhet kiemelésre, azonban az előlapi részen kialakított üvegfal kölcsönöz igazán  uralkodó megjelenést ennek a kádnak.

A Teramo 10 mm vastag megerősített akril kádtest. Biztonsági üvegbetéttel van ellátva. Túlfolyó illetve lefolyó is található a kádban. Egyedi fejpárna és háttámla teszi még kényelmesebbé a terméket. Színterápiás világítás gondoskodik a magasabb színvonalú élményről. Alapfelszereltség: 4 mm vastag kiváló minőségű antibakteriális LUCITE akril. POLI-MAX technológiának köszönhetően a kádtestek poliuretán hab erősítéssel vannak ellátva, melynek előnyei: tökéletes alakstabilitás, masszív kádtest, rendkívüli hőszigetelő képesség, hangszigetelés. Ajándék szintező láb külön egységcsomagban.

Lucite akril

A legjobb minőségű Lucite akrilt, azaz polimetilmetakrilátot használnak a gyártásához, amelyet előre elkészített formákba öntenek, így az minden irányban megtartja tulajdonságait: nem hajlik meg és nem repedezik. A gyártás során a legújabb, függőleges hevítésű és formázó technológia használatos, így a kádfal teljes felületén biztosított az optimális vastagság. Kedvező tulajdonsága továbbá, hogy könnyen felmelegedik, így a kád nem kelt hideg érzetet.Kapcsolodó termékként ACS0205 cikkszámú Flipper kádperemre szerelhető csapelepet ajánljuk, melyet megtalál a termék ajánlatoknál.Csaptelep ki- és befordítható, ezáltal nyithatjuk vagy zárhatjuk a vizet. Beömlői víztakarékos szűrővel vannak ellátva.

  Adatok
  Méret

  A pontos méretek a termék adatlapján található.

  150x150 cm
  Termékverzió
  Teramo kádszett
  Gyártó
  Wellis
  EAN kód
  5999054704352
  Cikkszám
  WK00126
  Hasonló termékek