Calabria térkád

Rendelésre
Calabria térkád
Calabria térkád
Calabria térkád
Calabria térkád
Calabria térkád
Calabria térkád
Gyártói Cikkszám
WK00123
Garancia idő
36 hónap
Méret

A pontos méretek a termék adatlapján található.

Szín
Calabria térkád
Részletek

Termékjellemzők

Termék mérete 170x80x58 cm
Külső akrilréteg vastagsága 3-4 mm
Belső akrilréteg vastagsága: 4-5 mm
hőtükörrel bevont szigetelő réteg 15-18 mm vastag több rétegű

Ternékleírás

Calabria termékünknél az egyszerűség és nagyszerűség elveit követtük. Egy térkád esetén ugyanis legtöbbször a kinézet alapján döntünk, és erős kétellyel élünk a használhatósággal szemben.A masszív, kétrétegű konstrukciónak köszönhetően nincs szükség acél tartószerkezetre, ezért a statikailag kritikus födémekre is helyezhető.Kapcsolódó termékként a ACS0188 cikkszámú Rundo Solo térben álló kádtöltő csaptelepet, illetve a  ACS0189 cikkszámú Via szabadon álló csaptelepet ajánljuk.

A csomag tartalmazza a le- és túlfolyó + szifont.

Akril kádtest

A Wellis térkádaknál a kényelem is fontos szerepet játszik a modellek tervezésekor. A Calabria térkád sarkos kialakításnak köszönhetően egy szűkösebb fürdőszobában is nagyon jól fog mutatni, de mivel az egyenes oldala is teljesen burkolt, térben is elhelyezhető.Az akril kellemes tapintású, üresen is meleg anyag, melynek nagyon szép a felülete.Ha esetleg sérül, karcolódik a felület, könnyen lehet javítani,felpolírozni maradandó károsodás nélkül. A jó minőségű akril lemezek UV védelemmel is el vannak látva, nem kell attól félni, hogy besárgulnak a napsugárzás hatására, sőt ellenállóak a különböző háztartási vegyszerekkel is szemben.

Dupla falu szerkezet

A masszív, 2 rétegű konstrukciónak köszönhetően nincs szükség nehéz acél tartószerkezetre, ezért a statikailag kritikus födémeken is elhelyezhető. A két akril réteg között speciális szigetelőanyag gondoskodik a víz hőmérsékletének megőrzéséről. Dupla falú, szennyeződés álló szaniter akril kádtest.Dupla falának köszönhetően strapabírobb és ennek köszönhetően évekig élvezhetjük problémamentes használatát.

A Calabria térkád több színben is kapható

Adatok
Méret

A pontos méretek a termék adatlapján található.

170 cm
Termékverzió
Calabria térkád
Gyártó
Wellis
EAN kód
5999054702013
Szín
Fehér
Cikkszám
WK00123
Hasonló termékek