Ditte fali, rimless WC

Rendelésre
Ditte fali, rimless WC
Ditte fali, rimless WC
Ditte fali, rimless WC
Ditte fali, rimless WC
Ditte fali, rimless WC
Ditte fali, rimless WC
Gyártói Cikkszám
WF00023
Garancia idő
12 hónap
Perem nélküli kialakítású fali WC rejtett rögzítőkonzollal. Az ár a WC ülőkét nem tartalmazza!
Részletek

Termékjellemzők

Termék mérete34,5x50x34 cm
Anyagaporcelán
Öblítésmélyöblítésű
Rögzítésrejtett
Garanica10 év

Termékleírás

A Ditte fali, rimless wc falra szerelhető, rejtett rögzítókonzollal rendelkezik.A perem nélküli – rimless – wc-k legfontosabb tulajdonsága, hogy nincsenek rajtuk elérhetetlen zugok, könnyen tisztántarthatók.A speciális kialakítású wc-csésze lehetővé teszi, hogy öblítéskor az örvényszerűen körbeáramló víz a wc teljes belső felületét tisztává varázsolja, kifröccsenés nélkül.

Ditte fali, rimless wc

Mind a fali, mind pedig az álló Wellis WC-k rejtett rögzítéssel készülnek. A szaniter felületén csak egyetlen apró rögzítési pont látható. Ez az esztétikai szempontokon túl könnyű, higiénikusabb tisztítást tesz lehetővé.
WC ülőkéink mindegyike tökéletesen illeszkedik a hozzá tartozó wc-hez.Az ár a WC ülőkét nem tartalmazza!  Termék mérete: 345x500x340 mm.

Quick Release

A Wellis WC ülőkék ú.n. Quick Release, azaz könnyen eltávolítható kivitelben készülnek. Ez a megoldás a könnyű telepítésen kívül a takarítást is nagyban megkönnyíti, hiszen a zsanérok eltávolítása nélkül, egy mozdulattal leemelhető az ülőke, és ugyanilyen könnyedén vissza is helyezhető.

Soft Close

Vagyis lecsapódás gátlóval ellátott ülőke. Manapság már alap elvárás egy WC ülőkétől, hogy külső segítség nélkül, lecsapódásmentesen záródjon. Ebben a kérdésben mi sem ismerünk kompromisszumot, ezért WC ülőkéink mindegyike ezzel a technológiával készült.

Adatok
Termékverzió
Ditte fali, rimless WC
Gyártó
Wellis
EAN kód
5999054706806
Cikkszám
WF00023
Hasonló termékek