Lipari okos WC ülőkével

Rendelésre
Lipari okos WC ülőkével
Lipari okos WC ülőkével
Lipari okos WC ülőkével
Lipari okos WC ülőkével
Lipari okos WC ülőkével
Lipari okos WC ülőkével
Lipari okos WC ülőkével
Lipari okos WC ülőkével
Gyártói Cikkszám
EE00277
Garancia idő
36 hónap
Lipari okos WC
Részletek

Termékjellemzők

Termék mérete59x35x39 cm
Anyagaporcelán
Funkcióibidé,női intim mosó, gyermek mód
Fedélsoft close
Autómata funkióegy gombos
Garanica2 év

Termékleírás

Hogy mi is ez az okos WC? Laikusként azt hihetnénk, hogy csak egy egyszerű toalett, beépített bidé funkcióval. Ez részben igaz is, de a valóságban ennél sokkal többről van szó. Az okos WC teljes körű kényelmet biztosít a legkisebb helyiségben: automatikusan felnyílik a fedele, ha a beépített szenzor mozgást érzékel. Előmelegítési funkciója folyamatosan kellemes hőfokon tartja az ülőkét. A vízsugár erőssége és a víz hőfoka igény szerint állítható. Éjszaka diszkrét hangulatfény segíti az álmosan kibotorkáló családtagokat a tájékozódásban. Mindezt víz-, és energiatakarékos módon teszi.

Lipari okos wc

A Lipari okos wc anyaga porcelán. Bidé funkciokkal rendelkezik: női intim mosó-,gyermek mód-.  vízsugár pozíciót és  vízsugár erősséget is lehet állítani a wc-n. Tisztítófej mozgatható, hátsó kifolyású. Öntisztító masszázsfúvókája van. Egygombos automata funkcióval, meleg levegős szárítással, instant vízmelegítővel, ülőke hőmérséklet szabályozással é automata öblítéssel (tartállyal együtt) rendelkezik. A luxust és a kényelmet biztosítja még távirányító, éjjeli fény, energiatakarékos mód és a soft close lassan és zajmentesen záródó fedél.

Luxus és kényelem mindenek felett

Napjainkban egyre több „okos” eszköz jelenik meg a piacon. Az okos telefon, okos TV és okos óra után pár éve megérkezett a japán típusú okos WC is Európába. De mi is ez az okos WC? Laikusként azt hihetnénk, hogy csak egy egyszerű toalett, beépített bidé funkcióval. Ez részben igaz is, de a valóságban ennél sokkal többről van szó. Az okos WC teljes körű kényelmet biztosít a legkisebb helyiségben: Automatikusan felnyílik a fedele, ha a beépített szenzor mozgást érzékel. Előmelegítési funkciója folyamatosan kellemes hőfokon tartja az ülőkét. Különböző bidé funkciókkal van ellátva. A vízsugár erőssége és a víz hőfoka igény szerint állítható. Éjszaka diszkrét hangulatfény segíti az álmosan kibotorkáló családtagokat a tájékozódásban Mindezt víz-, és energiatakarékos módon teszi.

Adatok
Termékverzió
Lipari okos WC
Gyártó
Wellis
EAN kód
5999054710674
Cikkszám
EE00277
Hasonló termékek
Videók