California duo kerti fotel

Raktáron
Raktárkészlet:
California duo kerti fotel
California duo kerti fotel
California duo kerti fotel
California duo kerti fotel
California duo kerti fotel
California duo kerti fotel
Gyártói Cikkszám
231639
Garancia idő
24 hónap
Szín
Részletek

Termékjellemzők

A barna  színű kerti fotelek nem csupán egyedi esztétikai megjelenéssel, hanem megkérdőjelezhetetlen praktikumgal és szilárdsággal is rendelkeznek. A fotelek nagy pontossággal készülnek, a legjobb minőségű anyagok felhasználásával, ennek köszönhetően minden bizonnyal megfelelnek a legigényesebb vásárlók elvárásainak is. Kényelmes ülősarokkal rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy pihenjen és lazítson a friss levegőn. Külső és belső használatra egyaránt alkalmasak lesznek, mivel kiváló ellenállás jellemzi őket a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szemben. Használhatók az otthoni kertben vagy a teraszon, valamint nyilvános helyeken, ahol szintén eleget tesznek feladatuknak, és a tér fontos, kedves és funkcionális elemévé válnak. 

A keter igéret

Minden időjárásállóidőjárásállóNulla karbantartásnulla karbantartás
Easy Cleankönnyű tisztításFade FreeUV védelem

A termék ellenálló fröccsöntött műanyagból készülnek, amely természetes rattannak tűnik, de jóval jobb tulajdonságokkal rendelkezik. Ez az anyag (polipropilén) ellenáll a változó időjárási viszonyoknak, az UV sugárzásnak és a mechanikai sérüléseknek, ennek köszönhetően a fotelek hosszú évekig szolgálnak, megőrizve eredeti megjelenésüket. Az ülések nem igényelnek karbantartást, és a legmakacsabb szennyeződéseket is enyhe mosószerrel dúsított vízzel lehet eltávolítani belőlük. Egész évben kint állhatnak, bár rendkívül erős havazás vagy erős fagy esetén tanácsos eltakarni őket egy tető alatt. 

A Californiai kerti fotelek magas kényelmet nyújtanak, amelyet kétségtelenül befolyásolnak a jól profilozott, magas háttámlák, amelyek egészséges támaszt jelentenek a gerinc számára. Hosszú órákig tartó használatuk után sem fogunk érezni kellemetlenséget a széles (12 cm-es) kartámaszoknak köszönhetően, valamint a vastag, puha és ruganyos ülés- és háttámláknak. A fotelek esztétikus lábakra vannak állítva, amelyek lehetővé teszik, hogy még enyhe egyenetlenségek mellett is stabilan helyezkedjenek el.

Fotel - vizualizáció

A visszafogott színek és a több tónusú világosabb ülés- és támlapárnák esztétikus, elegáns és figyelemfelkeltő kombinációt hoznak létre. A bútorok univerzális formájúak, ennek köszönhetően könnyen beilleszthetők a kerttér különféle elrendezéseibe. A párnák a háttámlákon és az üléseken levehető párnákkal, cipzárral rendelkeznek. Ha piszkosak, kimoshatók, tisztíthatók , alacsony hőmérsékleten, finom textíliák számára.

Az Allibert California kerti fotel több színben is kapható

A bútorok méretei

Fotel
Szélesség83 cm
Mélység68 cm
Magasság72 cm
Adatok
Termékverzió
California duo kerti fotel barna
Gyártó
Curver
EAN kód
8711245143545
Szín
barna
Cikkszám
231639
Hasonló termékek