Eco komposztáló

Raktáron
Raktárkészlet:
Eco komposztáló
Eco komposztáló
Eco komposztáló
Eco komposztáló
Eco komposztáló
Eco komposztáló
Eco komposztáló
Eco komposztáló
Gyártói Cikkszám
231597
Garancia idő
12 hónap
Az E-COMPOSTER 320 L komposztáló alkalmazása kiváló megoldást jelent a háztartási és kerti hulladékok trágyává alakításához.
Részletek
Termékjellemzők
Keter Eco Composter műanyag komposztáló ideális választásnak bizonyul minden háztartásba, ahol kiemelt figyelmet szentelnek a mindennapokban keletkező szerves hulladék megfelelő eszközökkel történő komposztálásának. Az egyszerű formavilág, illetve a klasszikus fekete színárnyalat miatt beleolvad a környezetbe, kis méretének köszönhetően pedig, bárhol kényelmesen elfér.

A keter igéret

Minden időjárásálló időjárásálló Nulla karbantartás nulla karbantartás
Easy Clean könnyű tisztítás Fade Free UV védelem

A műanyag kivitel maximálisan garantálja az időjárásálló jelleget, ami azt jelenti, hogy az erős napfény, az UV-sugárzás, a szél, az eső és a fagy sem okozhat kárt a szerkezetében.

A bevonat nem olvad le róla, nem rothad el az anyag, nem fakul ki a szín, és egyéb módon sem károsodik. Mivel újrafeldolgozásból származó, újrahasznosítható anyagokból készül, ezért maximálisan beilleszthető a környezettudatos életvitelbe. A komposztálóhoz tartozó falcsatlakozók pedig, speciális módon kerültek kialakításra, hogy a szerves hulladékok trágyává alakítása gyors és kényelmes legyen. A használata ésa tisztítása is rendkívül egyszerű, karbantartást nem igényel.

Csomag mérete [cm]:65 x 11 x 77
Nettó tömeg [kg]:4.9
Űrtartalom: 320 L
A Termék méretei
Szélesség 65 cm
Mélység 65 cm
Magasság 75 cm
Adatok
Termékverzió
Eco komposztáló, fekete színben, 320 l
Gyártó
Curver
EAN kód
3253929000140
Cikkszám
231597
Hasonló termékek