California duo kerti fotel

Rendelésre
California duo kerti fotel
California duo kerti fotel
California duo kerti fotel
California duo kerti fotel
California duo kerti fotel
California duo kerti fotel
Gyártói Cikkszám
231561
Garancia idő
12 hónap
Szín
Részletek

Termékjellemzők

A California grafit színű kerti székek kényelmesek, praktikusak és kivételes vizuális esztétikával rendelkeznek. Minden bizonnyal megfelelnek a legigényesebb vásárlók elvárásainak is, mivel kiváló minőségű anyagokból készülnek, miközben minden részletre nagy figyelmet fordítanak. Olyan ülőhelyet hoznak létre, amely lehetővé teszi, hogy pihenjen egy dinamikus nap után, vagy reggel igyon egy kávét a friss levegőn, és pozitív életkedvet érezzen magában. Beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak. Nemcsak magánterületeken használhatók, hanem nyilvános helyeken is, mert szilárdak, tartósak és praktikusak. 

A keter igéret

Minden időjárásálló időjárásálló Nulla karbantartás nulla karbantartás
Easy Clean könnyű tisztítás Fade Free UV védelem

A termékek ellenálló műanyagból készülnek - polipropilénből. Ezt az anyagot kiváló időjárási viszonyokkal szembeni ellenállás, UV-sugárzás és jelentős hőmérsékleti amplitúdók jellemzik. Az ilyen tulajdonságoknak köszönhetően egész évben kint állhatnak, nem félve attól, hogy elveszítik színüket vagy alakjukat. Az ismert és elismert Allibert márka gyártotta az európai piacon, amely Curverrel és Keterrel együtt egy olyan csoportot alkot, amely kiváló minőségű, fröccsöntött műanyagból készült bútorokat gyárt. Vizuálisan a bútor úgy néz ki, mintha polirattanból készült volna, és a különbség csak szorosabb érintkezéskor érezhető.

A California kerti fotelek a legkényelmesebb használatot kínálják, amelyet magas, megfelelően profilozott háttámlák, széles kartámaszok (12 cm), valamint puha ülés- és háttámlák (8 cm vastag) garantálnak. Az esztétikai lábak, amelyekre helyezték őket, gyengéden megemelik őket, és mindenekelőtt lehetővé teszik, hogy kis egyenlőtlenségeken is stabilak legyenek. Azt is érdemes szem előtt tartani, hogy az ülések nem igényelnek karbantartást, ezeket vízzel és enyhe mosószerrel tisztíthatja.

Fotel - vizualizáció

A kerti foteleit visszafogott, grafit színek díszítik. Ez vonzó vizuális hatást hoz létre, és elegánsvá teszi őket. A fotelek viszonylag könnyűek, ezért ha szükséges, az egyéni igényeinknek megfelelően más helyre helyezheti át őket. A háttámlák és az ülések párnái levehető cipzárhuzatokkal rendelkeznek, amelyek szükség esetén eltávolíthatók és moshatók (kényes szövetekhez ajánlott alacsony hőmérsékleten mosni).

Az Allibert California kerti fotel több színben is kapható

A bútorok méretei

Fotel
Szélesség 83 cm
Mélység 68 cm
Magasság 72 cm
Adatok
Termékverzió
California duo kerti fotel grafit
Gyártó
Curver
EAN kód
8711245143538
Szín
Grafit
Cikkszám
231561
Hasonló termékek