Unity 93L grill asztal

Raktáron
Raktárkészlet:
Unity 93L grill asztal
Unity 93L grill asztal
Unity 93L grill asztal
Unity 93L grill asztal
Unity 93L grill asztal
Unity 93L grill asztal
Gyártói Cikkszám
230420
Garancia idő
12 hónap
Szín
A funkcionális és ötletes megoldásokkal ellátott, gyönyörű stílusú UNITY 93 L grill asztal minden kertben vagy otthoni teraszon beválik. A termék fő előnye a multifunkciós kialakítás. Az átgondolt szerkezetéből kifolyólag a termék ételek előkészítésére szolgáló asztalként, valamint különböző termékek és összetevők tárolására szolgáló szekrényként is felhasználható. Az Entertainment Storage rozsdamentes acélból készült asztallappal, akasztókkal felszerelt kézreálló fogantyúval és kerekekkel rende
Részletek

Termékjellemzők

Ha funkcionális és ötletes megoldásokat keres kertjébe, akkor biztosan elnyeri tetszését a Keter márkanév újdonsága - az Unity grillezőasztal. Ez a praktikus asztal elegáns, és használata elengedhetetlen lesz a hétvégi grillezös partyknak.

A keter igéret

Minden időjárásállóidőjárásállóNulla karbantartásnulla karbantartás
Easy Cleankönnyű tisztításFade FreeUV védelem

A termék ellenáll a szélsőséges időjárási viszonyoknak - nem árt neki az eső, a hó vagy az UV sugárzás. A szennyeződések gyorsan és egyszerűen eltávolíthatók. A műanyag termékeket ezenkívül megkülönbözteti a többi anyagtól a könnyű karbantartás is ami mindeképp előny. Ha úgy döntünk, hogy műanyagból készült bútorokat vagy kiegészítőket vásárolunk, akkor vásárlás után  éveken keresztül élvezhetjük használatát.

A készlet kitűnő kinézete mellett  fő előnye a többfunkciós képesség. A praktikus acél tető lehetővé teszi különféle ételek, italok felszolgálását a vendégek számára. Ezen felül van egy polc a munkalap alatt, praktikus szekrény és  fogantyú fogasokkal , melyek grillezés közben segítenek megőrizni a rendet és a tisztaságot.

A szekrény kiváló minőségű műanyagból készül, amelynek kinézete a fához hasonlít. A tető és a kiegészítők rozsdamentes acélból készültek. Ezek az anyagok ellenállnak az időjárási viszonyoknak, nagyszerűválasztás a kertekbe.A szekrény tetején van egy rozsdamentes acél munkalap, amelyen ételt tarthatunk. Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy helyben ételeket készíthet, anélkül, hogy szükségtelenül a lakásba siessen zöldségekér fűszerekér. Most mindent megtehetünk a helyszínen.  

A munkalap alatt van egy funkcionális polc is, amelyre grillezési kellékeket, edényeket vagy poharakat tehetünk.

Ezen felül egy praktikus fogantyúval is el van látva , amelyre felfüggeszthetjük a jelenleg használt kiegészítőket - védőkesztyűt, kendőt vagy grillfogót. A bútorok alsó részén található egy tágas szekrény mindenféle apró dologhoz, amelyre grillezéskor szükség lehet. Különféle grillezési termékekhez és kiegészítőkhöz használható  például tartalék szénzsákhoz.

 

Az egész szekrény praktikus kerekekkel van felszerelve, amelyek lehetővé teszik az Unity Storage Buffet asztal könnyű mozgatását.

A Unity grill asztal kiváló megoldás bármilyen kertbe. A praktikus és elegáns bútordarab gyorsan válik kedvenc kerti kiegészítővé, és a gyártásához használt anyagok  tartóssága lehetővé teszi számunkra, hogy sok éven keresztül élvezhessük használatát.

Csomag mérete: 84 x 54 x 38,5

Termék súlya :11,5 kg meblobranie

Unity  grill asztal több színben is kapható

A Termék méretei
 Asztal
Szélesség70 cm
Mélység54 cm
Magasság90 cm
Adatok
Termékverzió
Unity 93L grill asztal, grafit
Gyártó
Curver
EAN kód
7290106931343
Szín
Grafit
Cikkszám
230420
Hasonló termékek
Videók